Control d’accés

Sistemes de control d’accés: decideix qui accedeix a casa teva

 

Motoritza la teva porta de garatge basculant i cancel·la corredissa amb motors per a un control en grup des d’un sol comandament o afegint Tahoma per a l’obertura dels teus accessos amb la seva funció GPS.

Descobreix els avantatges de tenir un sistema de control d’accés motoritzat.

Cancel·la motoritzada

Controlar l’obertura de la teva cancel·la motoritzada amb un comandament a distància és molt còmode, però mitjançant un assistent de veu ho és encara més.

Gràcies a Tahoma, pots demanar al teu assistent de veu amb Android Auto o Google play que obri les portes de cancel·la automàtica i la teva porta de garatge motoritzada. Alhora encendreu els llums exteriors i interiors.

Porta de garatge motoritzada

Obre la porta del garatge sense importar on siguis des del mòbil amb la teva app TaHoma® (box de domòtica necessària a la teva instal·lació) i permet al missatger deixar el teu paquet.

Les motoritzacions per a portes de garatge automàtiques s’aturen en detectar obstacles; protegint la integritat de les persones, cotxes i allargant la vida útil de la porta.

Videoporters

Amb els videoporters identifiques qui toca a la teva porta des de l’interior de la teva llar, emmagatzema imatges per quan no hi ets i et permet afegir fins a 5 motors o grups de dispositius RTS al monitor per a un control centralitzat de les teves automatitzacions.

Pany intel·ligen

Amb els panys intel·ligents pots obrir la porta de casa des del mòbil amb la seva pròpia app, amb lector de claus electròniques o fins i tot amb un codi de seguretat.

Troba la solució per al control d’accés a habitatge que més et convingui

Vull obrir la meva porta de cancel·la i la meva porta de garatge motoritzada amb el mateix comandament

Vull obrir la meva porta de cancel·la motoritzada des d’un vídeo porter

Vull obrir la meva porta de garatge motoritzada, des del mòbil

Vull donar accessos segurs a casa meva sense haver de donar les claus

Vull obrir la meva cancel·la motoritzada amb la veu

Cerco una solució d’accés evolutiva i que em permeti afegir complements

Alguna pregunta? Permeteu-nos ajudar-vos.

Deixeu-nos la vostra informació de contacte i ens posarem en contacte amb vostè