iLOQ

Els beneficis exclusius d’iLOQ 5 Series

Primer van ser els cilindres electrònics autoalimentats amb la clau. Després els cilindres electrònics NFC dobertura amb mòbil. I ara la solució que uneix de manera intel·ligent les dues tecnologies

Il·limitades opcions d’accés

Amb iLOQ 5 Series pots triar el tipus de “clau” a utilitzar: la clau digital iLOQ S5, el telèfon mòbil NFC (iOS i Android), el clauer intel·ligent iLOQ S50 (o fob), un tag RFID o fins i tot un codi PIN. Tu tries.

Administració més simple

Administrar els cilindres electrònics amb clau iLOQ S5 o els cilindres electrònics amb obertura de mòbil iLOQ S50 és més fàcil que mai mitjançant una mateixa plataforma flexible i configurable.

L’últim en seguretat

Amb tots els dispositius del sistema parlant-se entre ells, es maximitza la seguretat reduint els costos d’administració. Les claus perdudes o robades es poden eliminar fàcilment del sistema i reassignar-les.

Plataforma oberta

La plataforma iLOQ 5 Series està oberta mitjançant APIs (Application Programming Interface) per poder-se integrar amb qualsevol altre sistema o plataforma. Això permet pensar en múltiples escenaris.

Cilindres electrònics intel·ligents per a tot tipus de propietats

Sigui quina sigui la infraestructura que gestiona i siguin quins siguin els reptes que el vostre sistema de tancament requereixi, iLOQ 5 Series sempre ofereix una solució fiable i assequible

Cilindres electrònics alimentats mitjançant la inserció de la clau

Cilindres electrònics dobertura amb NFC del telèfon mòbil

Alguna pregunta? Permeteu-nos ajudar-vos.

Deixeu-nos la vostra informació de contacte i ens posarem en contacte amb vostè