alt=""

VIDRES

Assessorament de tot tipus de vidres per a cada necessitat, sigui residencial o industrial, en estalvi energètic, antisorolls, control solar antirobatori, antiincendis, miralls i policarbonats.


alt=""

PERSIANES

Fabriquem, instal·lem i reparem tot tipus de persianes (manuals o elèctriques), orientables, de seguretat i mosquiteres enrotllables o fixes.


alt=""

FINESTRES

Finestres d’alumini amb trencament de pont tèrmic de PVC (5 o 7 càmeres), mixta de fusta/alumini o fusta laminada. Oferim una extensa carta de colors RAL o imitacions a fusta i totes les finestres compleixen la normativa de l’eficiència energètica incloent el registre de la persiana.


alt=""

PORTES AUTOMÀTIQUES

Per a garatges o comerços de tipus: seccionals (panells tèrmics/acústics), basculants o enrotllables amb els corresponents automatismes i comandaments a distància. Porta de vidre automàtica per freqüència d’ús alt (tipus: botigues/hotels/farmàcies/altres).


FERRO

Realitzem qualsevol treball d’acer convencional, acer inoxidable o acer Corten (oxidable).


alt=""

FAÇANES

Rehabilitem façanes amb un estudi energètic previ per realitzar revestiments amb panell composite i aïllament tèrmic segons necessitat per a cada client.